Lakásbiztosítás a folyó melletti gyönyörű álomlakásunkra.

Szponzorált tartalom

lakásbiztosítás
lakásbiztosítás

Egy város melletti kis településen nőttem fel. Bejártunk az iskolába, de a gyerekkorom nagy része így is egy olyan helyen telt el, ahol mindig el lehetett menni kirándulni. Mikor kisétáltunk a tópartra, tele volt minden apró békákkal, kis gyíkokkal és azt tudom mondani, hogy ez a természet közeliség rendkívüli módon hatott a személyiségemre. Sosem szerettem a nagyvárosokat, de az álláslehetőségek hiánya miatt muszáj volt elköltöznöm a szülőhelyemről. Ettől függetlenül arról álmodoztam mindig, hogy ha egyszer elég pénzem lesz, akkor vissza fogok térni ide és építek egy házat a családomnak.

Teltek az évek, a pénz pedig egyre inkább gyűlt erre a nagy befektetésre. Feleségül is vettem egy csodálatos nőt és két gyerekünk lett. Egyre jobban éreztem, hogy itt az ideje megvalósítani az álmomat. Találtunk is egy szép házat és megvettünk. Ez mind szép és jó, de biztosítást kellett kötnöm rá, azt pedig nem tudtam, hogy hol keressek.

Az egyik ismerősünk ajánlott nekünk egy oldalt, ami a https://www.pannonsafe.hu/ címen volt elérhető. A múltban több olyan biztosítóval volt dolgom, akik rendesen átverték az embert, úgyhogy reméltem, hogy a Pannon-Safe más lesz. Már az első pillanattól kevesebb lett a kételyem, mikor megláttam, hogy hogy néz ki az oldal. Más biztosítók kezdőlapján az amatőrség összes jele felfedezhető volt, vélhetőleg azért, mert nem akartak erre plusz pénzt költeni. A https://www.pannonsafe.hu/ linkre kattintva azonban egy csodaszép, egyszerű, de stílusos oldal fogadott. Mint a falusi hátteremből gondolhatjátok, az egyszerűséget jobban díjazom, mint a túlcsicsázott, hamis ígéreteket. A Pannon-Safe pedig teljesen kielégítette az előbb említett igényemet.

Egy oldal kinézete és színvilága azonban csak az első lépés afelé, hogy rendesen használható legyen. Ha már alapból jó ránézni, akkor jöhet a következő szempont: az átláthatóság. Nem szeretnék fél órákat azzal elvesztegetni, hogy nem találom az adott opciót az oldalon. Hatalmas probléma szokott lenni az, hogy nem találom az adott cég elérhetőségeit. A https://www.pannonsafe.hu/ oldalán azonban ezzel nem akarták terhelni az ügyfeleket és rögtön az oldal tetején, jól láthatóan feltüntették mind az email címet, mind a mobilszámot. Már most azt éreztem, hogy ha ennél a cégnél fogok biztosítást kötni, akkor hasonló pontos és őszinte szolgáltatást fogok kapni.

A benyomások azonban nem elegek ahhoz, hogy pontosan megítéljem azt, hogy megéri-e itt kötni biztosítást. Rákattintottam a lakásbiztosítás alatt található kalkulátor gombra. Igen, ilyen funkcióval is rendelkezett az oldal, nem csak egy egyszerű tájékoztatót kapunk a lakásbiztosítás általános feltételeiről. Ez azért lehet nagyon jó, főleg az olyan zöldfülű ügyfeleknek, mint én, mert nem a telefonban kell megdöbbeni azon, hogy mi mennyibe kerül. Ha már egy emberrel beszélek, hajlamos vagyok kompromisszumokat kötni azzal kapcsolatban, hogy milyen áron találom méltányosnak az adott szolgáltatást. Így viszont lehetőségem volt arra, hogy meggyőzés nélkül, stresszmentesen beírogathassam az összes adatomat. Később ez azért is bizonyult pluszban hasznosnak, mert így nem kellett gondolkoznom a biztosítást kötő munkatárs kérdésein. Felkészülten kezdeményezhettem a telefonhívást.

A https://www.pannonsafe.hu/ teljes körű szolgáltatást nyújt biztosítás terén. Nem számít, hogy milyen fajta biztosítást akarunk kötni, náluk mindent meg lehet oldani. Számomra az átláthatóság és az őszinteség miatt nagyon szimpatikus lett az egész cég. Ezért nem bántam meg, hogy náluk kötöttem a lakásbiztosításomat. Remélem mindenkinek hasonló élménye lesz a Pannon-Safe-fel.