Jól meggyűlt a bajom a cégbejegyzéssel!

Szponzorált tartalom

cégbejegyzés
cégbejegyzés

Már előre éreztem, hogy a cégbejegyzés nem lesz egy egyszerű folyamat, tartottam is tőle. Ha visszatekerhetném az időt újra csinálhatnám, akkor biztos, hogy nem arra bíznám, akikre bíztam, hanem arra, akik segítségével már megoldódni látszik a problémám.

Mikor már kezdett gyanússá válni, hogy nem jön az elfogadásról szóló email, akkor elkezdtem utána nézni a neten, mi lehet a probléma, mert aki intézte nekem a dolgot nem volt elérhető szinte soha. Azt éreztem, hogy feleslegesen fizettem nekik, semmi értelmeset nem csináltak csak lehúztak!

Találtam egy oldalt, a topcegalapitas.eu-t, ahol érthetően leírták, hol akadhat el a cégbejegyzés folyamata, és így már kezdtem kapizsgálni, mi lehet a probléma.

NAV eltiltás szóba sem jöhetett, mert 100% hogy nincsen adótartozásom, meg semmi ilyesmi, úgyhogy valami rajtuk mehetett el. Még szerencse, hogy képbe kerültem nagyjából a dolgokkal a cikken keresztül, különben már magamat kezdtem volna hibáztatni a semmiért.

Mivel a cég, akiknek a cikkét olvastam ezzel kapcsolatban, tanácsadást is kínált, így felhívtam őket ezzel kapcsolatban, és ők segítettek helyrehozni azt, amit az előzők elrontottak nekem. Nagyon hozzá értők és együttműködőek voltak, és ez kész megváltást hozott az életembe! Azóta már el is fogadták a kérelmemet és mehet megy minden rendesen.

A cég megalakult, van jó székhelyem is és tudom, hogy és merre tereljem a dolgokat, hogy minden rendben legyen a továbbiakban is.

Mióta náluk vagyok ár-érték arányban is jól jövök ki, tudok megtakarítani és nyugodtan folyhatnak a dolgok. Nagyon hálás vagyok, hogy rájuk találtam és megoldódott minden! Így már nem is volt olyan bonyolult a folyamat, mint amilyennek elsőre láttam.