Motorolaj nélkül nem lehet lakást nézni

Szponzorált tartalom

külső felület tisztítás és ápolás
külső felület tisztítás és ápolás

Már régóta szerettünk volna új lakásba költözni, de ez eddig még nem adatott meg. Most viszont végre sikerült. Persze nem ment olyan könnyen, mint először gondoltuk, ugyanis iszonyat nehezen találtuk meg az igazi lakást. Kerestük mindenhol, megnéztünk millió lakást, de sokáig egyik sem tetszett és a végére már szinte fel is adtuk. De csak szinte, mert az biztos, hogy sosem szabad feladni, ha el akarjuk érni a célt.

 

A nagy keresésben történt egyszer, hogy reggel mikor lementünk a kocsihoz, akkor egyszerűen nem volt benne motorolaj. Mivel nagyon meg akartuk nézni azt a lakást, ezért cselekedni kellett. A férjem emlékezett rá, hogy még a motorjához vásárolt egy boltból olajat a közelben, amihez a következő szöveget írta fel magának a telefonjába: külső felület tisztítás és ápolás – Motorkerékpár – Ápolás-karbantartás | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. Emlékezett rá, hogy a közelben volt az üzlet Óbudán, így gyakorlatilag csak átsétált és egyszerűen megvette azt a típusú olajat, amire szükségünk volt az autóhoz.

 

Nagy szerencsénk volt, hogy az üzlet tényleg csak pár percre volt, de az is igaz, hogy aki az olajwebshop.hu-tól vásárol, az bárhol talál magának egy boltot, ugyanis Budapesten 4 üzletük is van. Ebből kettő található Budán, kettő pedig Pesten. Ráadásul ezen belül is  teljesen szét vannak szórva, így elmondhatjuk, hogy teljesen lefedik a várost. Senkinek sem kell órákat utazgatni azért, hogy a legközelebbi üzletükbe eljusson. Azt mindenképpen figyelembe kell venni, hogy ezek az üzletek csak hétköznapokon vannak nyitva 8-tól 17 óráig. Ha viszont, nem személyesen szeretnénk megvásárolni a terméket vagy egyszerűen nem jutunk el ebben az időintervallumban az üzletekbe, akkor sem kell csüggednünk, mert online is meg tudjuk rendelni a kívánt terméket, hiszen a honlap nevében is benne van, hogy ez tulajdonképpen egy webshop is.

 

Ehhez nem kell mást tennünk, mint felmenni a honlapra, kiválasztani a motrolajat vagy kiegészítő terméket, kifizetni és rányomni a megrendelés gombra. Ha nem szeretnénk azonnal fizetni, akkor van lehetőség az utánvétes fizetésre is. Ilyenkor egy futárszolgálat fogja kiszállítani a megadott címre.

 

Az olajwebshop.hu-nál az az egyik legjobb, hogy van lehetőség arra, hogy visszavigyük a terméket, ugyanis 30 napos indoklás nélküli garanciát vállalnak. Sőt, a terméket a saját költségükön szállítják vissza futárszolgálattal, így nekünk semmibe sem kerül, ha mégsem azt a terméket szerettük volna, amit vásároltunk. Nagyon fontos számukra a garancia is, hiszen csak biztos forrásból származó termékeket forgalmaznak, ezért a saját minőséget garantáló matricájukkal látnak el minden egyes olajat. Van olyan is, hogy közvetlenül a gyártótól rendelik az adott terméket, ilyenek például a Repsol motorolajok, amelyeket közvetlenül a spanyolországi gyárból importálnak.

Minket ezek abszolút meggyőztek és azóta is ebben a boltban vásárolunk. Milyen jó, hogy a férjem nem törölte ki ezt a bizonyos telefonos bejegyzést: „külső felület tisztítás és ápolás – Motorkerékpár – Ápolás-karbantartás | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból“.