Energetikai tanúsítvány gyorsan, egyszerűen az e-tanusitas.eu oldal segítségével!

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány
energetikai tanúsítvány

Fiatal felnőttként is tud nyomasztó lenni az élet

Gondtalan diákéveikben nem is gondoltam volna, hogy egyszer majd olyan gondok nyomasztanak majd, mint hogy drága az albérlet, mennyi a rezsi, miből lesz havi betevő. Akkor még szép és gondtalan volt az élet. Ahogyan a legtöbb kamasz, én is csak hajkurásztam a szerelmet és sodródtam a fiatal lélek érzelmi viharaiban. Méret nekem ugyan ne mondja senki, hogy ezekben valódi drámák! Minden szakítást a világ végeként éltem meg. Aztán ahogy az ember felnőtté érik, úgy változnak a gondok és kerülnek más problémák a középpontba. Például a lakásvásárlás kérdésköre. Hogyan lesz, miből lesz, lesz-e egyáltalán. Már azon gondolkodtam, veszek fel lakáshitelt, amikor váratlanul örököltem egy ingatlant vidéken. Ezt eladásra szánom, hogy megfelelő tőkét teremtsen magamnak ahhoz, hogy megvehessem álmaim lakását.

Az energetikai tanúsítvány volt a kulcs a jövőmhöz

Ehhez azonban energetikai tanúsítványra lesz szükségem. A 2010-es évek környékén ugyanis előbb az új építésű, majd a régebbi lakások kapcsán is kötelezővé tették az energetikai tanúsítvány meglétét az ingatlanok eladásához. Ahogy az interneten böngésztem, rátaláltam a https://www.e-tanusitas.eu/ weboldalra, és rögtön nagyon megörültem neki. Az oldalon ugyanis azt olvastam, hogy ez a társaság készíti az ország energetikai tanúsítványainak körülbelül tíz százalékát. Márpedig, gondoltam magamban, ez azt is jelenti, hogy nagyon értenek ahhoz, amit csinálnak. Nekem pedig, mivel nem vagyok jártas a témában, megbízható szakembereket van szükségem, akik tudják, mit csinálnak. Szerencsére azonban már a honlapon olyan közérthető nyelven tették közzé minden információt, hogy azt még én is könnyedén megértettem, pedig laikus vagyok a témában.

Meg persze hozzá kell tenni azt is, hogy a https://www.e-tanusitas.eu/ oldalon olvasottak alapján a társaság országos lefedettséggel rendelkezik, ami szintén nem hátrány. Nem tudom, tudjátok-e, de a legtöbb biztosító társaság általában csak egy-egy régiót tud ellátni. Általában egy nagyobb városra és annak 50-80 km-es környezetére koncentrálnak. Legoptimálisabb helyzetben is inkább egy-egy megyét képesek lefedni a helyi szolgáltatók, az országos elérés kevésbé megoldott. Az e-tanusitas.eu csapata azonban ezt a problémakört is áthidalja! Az ügyintézés is roppant egyszerű: nem szükséges mást tenni, mint felhívni az oldalon található telefonszámot, hogy a folyamat elkezdődhessen. Persze akinek kényelmetlen a telefonbeszélgetés, az a https://www.e-tanusitas.eu/ oldal alján található megrendelőn írásban is leadhatja a kérését. Én szerettem volna dinamikusan egyeztetni, ezért telefonon érdeklődtem a lehetőségek iránt.

Ha segítségre van szükségetek, ne habozzatok, keressétek fel az e-tanusitas.eu oldalát most!

Az ügyintéző végig nagyon segítőkész volt, és minden kérdésemre igyekezett választ adni. Tájékoztatott róla, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében, ha van bármiféle mérési jegyzőkönyvem, dokumentációk az ingatlanról, azt mindenképpen készítsem elő. Ezt követően egyeztettük az ingatlan alapadatait és egy időpontot a helyszíni méréshez. A kollégák gyorsan és szakszerűen elvégezték a szükséges méréseket a lakásban, és már a folyamat végeztével továbbították is az adatokat az irodába a kollégáiknak. Ők pedig azon nyomban megkezdték a kapott adatok feldolgozását, én pedig másnap már a kezemben tarthattam az energetikai tanúsítványomat, amelyet futár hozott ki a részemre. A folyamat alatt mindenki végtelenül kedves és segítőkész volt én pedig gyorsan és problémamentesen jutottam hozzá az ingatlan eladásához szükséges energetikai tanúsítványhoz. Kellhet ennél több? Látogassatok el a https://www.e-tanusitas.eu/ weboldalra ti is, ha hasonló cipőben jártok!