Amikor nem kell lakberendezni.

Szponzorált tartalom

székhelyszolgálat budapest
székhelyszolgálat budapest

Egyszer egy tanárom azt javasolta, hogy foglalkozzak lakberendezéssel. Érdekes ötlet volt, addig nem is gondoltam ennyire komolyan a jövőmre, de valahogy megéreztem, hogy igaza lehet, mintha tényleg ez lehetne a jövőbeli foglalkozásom. Örültem az ötletnek és lassan bele is éltem magamat, igyekeztem mindenképpen úgy alakítani az életemet, hogy a lakberendezést, az otthonok kialakítását vagy dekorálását tudjam tanulni. Elég magas szinten képes voltam megismerkedni ezekkel a dolgokkal és arra is készültem, hogy egy ilyen pályán dolgozok majd, azonban végül más irányba fújt a szél. Amikor pedig megszereztem életem első komolyabb állását már előre izgultam kicsit, hogy a csapat tagjaként a munkakörnyezet kialakításában is segíthetek. Végül ez sem így alakult, de egy nagyon érdekes indok miatt.

A cég, aminél dolgoztam nem rendelkezett székhellyel. Pontosabban természetesen volt székhelye, de ott nem folyt munkavégzés. Ehhez a megoldáshoz a cég tulaját a székhelyszolgálat budapest keresést követő internetes találatok vezették: egy olyan székhelyszolgáltató céget talált a vállalatához, aminek az a fő profilja, hogy helyszínt biztosít a cégek számára. Ez olyan cégeknél alkalmazható – írják a weboldalukon is – amik képesek a teljes online működésre. Ez azért ma már egyáltalán nem ördögtől való dolog, sok cég van vele úgy, hogy a működésének nem szab gátat az online helyzet, és a home office támogatásából a székhelyszolgálat budapesten kiveszi a részét. Ez az emlegetett cég a Székhely Centrum és számos eltérő irodából lehet kínálatukban keresgélni, annak érdekében, hogy megtaláljuk a nekünk leginkább tetszőt. Persze ezt úgy kell átgondolnunk, mint egy vállalkozó, azonban amikor az ember meglátogatja a Székhely Centrum oldalát nem tudja nem profiként nézni magát és a választását. A főoldal már messziről sugározza azt a profizmust, amit elvárnánk a vállalatunk partnereitől, büszkén hirdetik sok éves tapasztalatukat, miközben az elégedett ügyfeleik köre évről évre gyarapodik. Ez tipikusan egy olyan üzletág, amiben csak a tapasztalattal rendelkező cégeket érdemes megbízni, hiszen könnyen el lehet csúszni a jogi problémákon. Fontos kritérium tehát a bizalom, itt viszont mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ezt megszerezzék.

Másik nagyon fontos dolog pedig maga a kínálat, amit nyújtani tudnak. A Székhely Centrum olyan helyszíneket képes biztosítani, hogy azzal jelentős részét le is tudja fedni a hazai piacnak. Egyrészről nagyon főváros központú a helyzet, hiszen Pesten van a legtöbb irodájuk, amiknek a saját elérhetőségét is megadják, másrészt a vidéki nagyvárosok sem okoznak kihívást, mindössze előzetes egyeztetés szükséges hozzá, hogy ott is lehessen székhelyet találni. Ezen kívül egy szintén fontos szempont az, hogy a székhelyet úgy is ki lehet választani, hogy ne kelljen utána iparűzési adót fizetni. Ez is okos gondolat, hiszen az egy olyan teher, amit egyszerűen, egy jól elhelyezett irodával ki lehet kerülni, és a pénz, amit itt spórolunk pedig a cégünknél maradhat: mindenki nyer. A weboldal számos érdekesebbnél érdekesebb ajánlattal várja a vállalkozókat, egy elolvasást mindenképpen megér.