A szúnyogháló keret ablakra jó választás!

Szponzorált tartalom

szúnyogháló keret ablakra
szúnyogháló keret ablakra

A rovarok ellen valahogyan védekezni kell és nem minden esetben a legjobb védekezés a támadás. Fölösleges vegyszereket alkalmazni, amikor sokkal kíméletesebben és nem mellesleg egyszerűbben is meg lehet oldani, hogy bejussanak a lakásba.

A legtöbb ingatlan esetében a szúnyogháló keret ablakra szerelése jelenti a megoldást, ami lehetőséget nyújt rá, hogy a nagyobb és a legkisebb rovarokat egyaránt kizárhassuk.

Az ablakok szempontjából a lehető legjobb választás a mobil és fix szúnyoghálókban rejlik. Míg a fix termék kerete alumínium anyagú, addig a mobil változat esetében többféle megoldással is számolhatunk. Mindegyiknek megvan a maga előnye, azonban mielőtt ráböknénk az egyikre, érdemes megismerkedni a tulajdonságaikkal, amelyek segíthetnek a végleges döntés meghozatalában.

A fix szúnyogháló keret alumínium vagy műanyag is lehet, ennek a típusnak a legfőbb adottsága, hogy fixen rögzítve van az ablakkerethez. A fix keret esetében a szerkezet rendelkezhet egy peremmel, amelyet belülről kell az ablakhoz rögzíteni. A felcsavarozható fülek által könnyen megoldható a le- vagy felszerelés.

A színválaszték tekintetében a mobil és fix szúnyogháló keret egyaránt lehet fehér vagy barna, de előfordulhat az is, hogy egyéb színben találjuk meg a megfelelő változatot az otthonunkhoz. Bármelyik is legyen a jó választás, a lényeg az, hogy minél kényelmesebben tudjuk alkalmazni ezeket a szerkezeteket, továbbá a legfontosabb az, hogy védelmet nyújtsanak a szúnyogok, legyek és egyéb rovarok ellen!

A Redőnyben Otthon szakértő segítséget nyújt azok számára, akik szúnyoghálóval szeretnék felszerelni redőnnyel ellátott nyílászáróikat, ugyanakkor azok is megtalálhatják velük a számításaikat, akik redőny nélküli ablakokra szeretnének hálót szerelni.